Va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile site-ului rcimpex.ro. Prin accesarea acestui site sau a oricarei pagini a sa, va exprimati acordul cu privire la conditiile de mai jos, daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile, nu accesati acest site.

1. Date personale
Compania nu va colecta nici o informatie personal identificabila prin site-ul nostru despre Dumneavoastra (de exemplu numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email ("date personale"), decat daca ati oferit-o voluntar. Daca nu doriti ca datele Dumneavoastra personale sa fie colectate, va rugam sa nu le trimiteti catre noi.

SC R&C IMPEX SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

SC R&C IMPEX SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul nostru poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

2. Anuntarea modificarilor
Daca decidem sa ne schimbam politica de administrare a site-ului, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante si, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.